Προϊόντα για κρασί με (167)

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Κόκκινο κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα κόκκινων σταφυλιών από το Σαλέντο, όπως η Malvasia Nera, η Montepulciano και η Sangiovese. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 11,50% Vol. ημιξηρό κόκκινο χρώμα στον ουρανίσκο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας γράψετε στο cantine.durso@libero.it
Αρωματισμένα κρασιά - Κρασιά Inzolia και Nero d'Avola αρωματισμένα με αμύγδαλα.

Αρωματισμένα κρασιά - Κρασιά Inzolia και Nero d'Avola αρωματισμένα με αμύγδαλα.

Κρασιά σε γυάλινες φιάλες των 0,75 lt. Συσκευασίες των 6 φιαλών. ΚΡΑΣΙ INZOLIA ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ. Συστατικά: Κρασί, ζάχαρη, φυσική αρωματική ουσία αμυγδάλου (2,5%). Αισθητική εμφάνιση: Διαφανές κρασί με χρώμα κίτρινο-χρυσό. Έχει γλυκιά φρουτώδη γεύση με νότες λευκής μούρας, με έντονη μυρωδιά και γεύση πικρού αμυγδάλου. NERO D'AVOLA ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ. Συστατικά: Κρασί, ζάχαρη, φυσική αρωματική ουσία αμυγδάλου (2,5%). Αισθητική εμφάνιση: Κρασί έντονου κόκκινου ρουμπινί χρώματος. Έχει γεύση με νότες μούρων, κερασιού, δαμάσκηνου με έντονη μυρωδιά και γεύση πικρού αμυγδάλου. Προσαρμοσμένες παραγωγές για αεροπορικές γραμμές, πλοία, σιδηρόδρομοι, κ.λπ.. Για διαφορετικές συσκευασίες επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα: +39 3477240044.
Λευκό κρασί Passerina PGI

Λευκό κρασί Passerina PGI

Λευκό κρασί Passerina PGI
Κρασί από αποξηραμένα λευκά σταφύλια

Κρασί από αποξηραμένα λευκά σταφύλια

ΠΟΙΚΙΛΙΑ Greco Novarese 100% ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Μπλε και ώριμα τυριά Κρεμώδη επιδόρπια Ψωμιά ΧΡΩΜΑ Κεχριμπάρι ΑΡΩΜΑ Σαφράν και άνθη χαμομηλιού Σταφίδες, φουντούκι και γλυκαντικά φρούτα ΩΡΙΜΑΝΣΗ Σε ξύλο από το 2019 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8-12 °C
Essenza di Puglia Κρασιά - IGT Salento Κρασιά

Essenza di Puglia Κρασιά - IGT Salento Κρασιά

Είμαστε μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση με έδρα το Alto Salento στην Καροβίνιο (BR) - Πούλια. Παράγουμε κρασιά IGT Salento που είναι εύκολα στην κατανάλωση αλλά όχι κοινά, σεβόμενοι την αυθεντικότητα και την ιδιαιτερότητα των αυτόχθονων ποικιλιών όπως το Primitivo, Negroamaro, Malvasia και Ottavianello. Από τα εδάφη της ιδιοκτησίας μας, Masseria Pietrasanta, παράγουμε επίσης εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο από υπεραιωνόβιες ελιές και αρωματισμένα λάδια με λεμόνι, κόκκινο μανταρίνι, πιπέρι, δεντρολίβανο και τρούφα. Δεν συνεργαζόμαστε με τη μεγάλη διανομή αλλά με μικρά καταστήματα, εστιατόρια και καταστήματα gourmet υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να βρείτε κάποιες πληροφορίες για τα προϊόντα μας στο συνημμένο και περισσότερα στο www.essenzadipuglia.it
ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

Σταφύλι: Negroamaro – μαύρη Μαλβάσια – Πριμιτίβο Περιοχή παραγωγής: Ανατολική Περιοχή του Ταραντίνο Τύπος εδάφους: Κόκκινη γη αναμεμειγμένη με βράχους, τοφ και/ή ασβεστόλιθο Τύπος καλλιέργειας αμπελιού: Υποστηριζόμενο αλμπερέλο Μέση ηλικία αμπελώνα: 15 χρόνια Μέση παραγωγή / εκτάριο: 90/120 εκατοντάδες σταφυλιών Εσοδεία: Σεπτέμβριος Μέθοδος συγκομιδής σταφυλιών: Χειρονακτική Αλκοόλ: 11% -12% vol. Χρώμα: Ζωντανό ροζ Μπουκέτο: Χαρακτηριστικό αρωματικό Γεύση: Ξηρή, πολύ αρμονική Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° 10° C Συνιστάται: Απεριτίφ, ψάρι και ιταλικά ορεκτικά, θαλασσινά, λεπτές σούπες, καθώς και λαχανικά, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί.
Poderi Moretti κλασικά κρασιά MORETTI - τα καλύτερα κρασιά από την Άλμπα Λάνγκε και Ροέρο - Περιοχή UNESCO

Poderi Moretti κλασικά κρασιά MORETTI - τα καλύτερα κρασιά από την Άλμπα Λάνγκε και Ροέρο - Περιοχή UNESCO

Roero DOCG Moretti Barolo DOCG Moretti Roero Arneis DOCG Moretti Giajet – M.P.F. γλυκό λευκό κρασί Dolcetto d'Alba DOC Moretti Nebbiolo d’Alba DOC Moretti Barbera d’Alba DOC Moretti Barbarusa - ροζέ κρασί Ακολουθήστε τις ενημερώσεις μας στο: https://www.morettivini.it https://www.facebook.com/Poderi Moretti/ https://www.instagram.com/moretti.winery/ https://www.google.it/maps/Poderi Moretti https://www.google.it/maps/Cascina Occhetti
ΑΦΡΩΔΕΣ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΟ

ΑΦΡΩΔΕΣ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΟ

ΑΦΡΩΔΕΣ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΟ
ΚΡΑΣΙ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ CHIANTI, CHIANTI CLASSICO ΚΑΙ MAREMMA

ΚΡΑΣΙ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ CHIANTI, CHIANTI CLASSICO ΚΑΙ MAREMMA

Προσεκτικά επιλεγμένα τοσκάνικα κρασιά, μοναδικά και ιδιαίτερα προϊόντα. Παραγωγές από μικρές επιχειρήσεις στις περιοχές του Κιάντι και της Μαρρέμα Τοσκάνης.
Badalui Igt Rosato 2021

Badalui Igt Rosato 2021

Badalui Igt Rosato 2021
GIN BOX MIGNON - GIN BOX MIGNON

GIN BOX MIGNON - GIN BOX MIGNON

Scrigno di preziose gocce distillate dai colori eclettici, liquide essenze legnose dai richiami esotici e aromi narranti di sentieri marittimi odorosi, GIN BOX di PEDRO FERREIRA racchiude la quintessence degli Special Portuguese Spirits. Nell’intramontabile formato mignon, GIN BOX è una chicca dal fascino vintage. Gin Box contiene: -1 Bottiglia di Gin Mondano Exotic 50ml -1 Bottiglia di Gin Mondano Barrel 50ml -1 Bottiglia di Gin Mondano London Dry 50ml -1 Bottiglia di Gin Mágico 50ml -1 Bottiglia di Gin 585.5 miles 50ml - Box riutilizzabile
Aroma 610

Aroma 610

Vetrine refrigerate statiche o ventilate per l’esposizione di vini 84 – 108 bottiglie. Colore: Grigio alluminio satinato N° bottiglie: 84 (modello con tubi in acciaio) – 108 (modello con ripiani inox forati) Range: +4/+20 °C Dimensioni mm: 610x550x1925
VIGNA SORELLA - Rosso Doc Cannonau di Sardegna (100% σταφύλια Cannonau, ωριμασμένα σε ατσάλι)

VIGNA SORELLA - Rosso Doc Cannonau di Sardegna (100% σταφύλια Cannonau, ωριμασμένα σε ατσάλι)

Παρασκευασμένο από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau. Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο που κυμαίνεται από 15 έως 20 ημέρες, το κρασί ωριμάζει κυρίως σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για τουλάχιστον 10 μήνες, ενώ ένα μικρό μέρος ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά την εμφιάλωση ακολουθούν 2 ή 3 μήνες παλαίωσης. Με ζωντανό ρουμπινί χρώμα, το Vigna Sorella προσφέρει με τη νεότητα και τη φρεσκάδα του τα αρώματα της Σαρδηνίας, με νότες από μεσογειακή βλάστηση, μύρτο και μαρασκίνο, ενσωματωμένα σε μια γκάμα ορυκτότητας. Στο στόμα ξεχωρίζει για την καλή φρεσκάδα και για μια λεπτή και γευστική τανίνη. Διακρίνεται για την ευελιξία του, προσαρμόζεται καλά τόσο σε πικάντικα ορεκτικά όσο και σε κόκκινες κρέατα, ίσως εμπλουτισμένα με τα αρώματα των μεσογειακών βοτάνων. Εξαιρετικό και με ημι-ωριμασμένα τυριά.
Λουγάνα Μαλαβάσι

Λουγάνα Μαλαβάσι

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Prosecco DOC Extra Dry - Maranello GOLD

Prosecco DOC Extra Dry - Maranello GOLD

PROSECCO DOC Το άρωμά του είναι λουλουδάτο και φρουτώδες, με φρέσκια, ελαφριά και ζωηρή γεύση: το Prosecco DOC είναι το κρασί που συμβολίζει την απλή και εκλεπτυσμένη κατανάλωση, ταυτισμένο με το αναγνωρίσιμο στυλ ζωής Made in Italy. Οι σταφύλια που χρησιμοποιούνται για το Prosecco DOC είναι κυρίως Glera, μια ποικιλία τυπική της βορειοανατολικής Ιταλίας από την εποχή των Ρωμαίων. Η Glera είναι μια ποικιλία λευκού σταφυλιού. Οι βλαστοί της έχουν σκούρο καστανό χρώμα και παράγουν μεγάλη ποσότητα σταφυλιών χρώματος αχυρένιου.
Anticaia Rosso - Salice Salentino D.O.P.

Anticaia Rosso - Salice Salentino D.O.P.

Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια. Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση. Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
ARMONIA 'FIANO' - 'ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΙΑ'

ARMONIA 'FIANO' - 'ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΙΑ'

Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες, ένα λουλουδάτο άρωμα με πικάντικες νότες βανίλιας. Ξηρή γεύση, ευχάριστα φρέσκια και επίμονη. Συνδυασμοί: Ιδανικό ως απεριτίφ, με λευκά κρέατα, πιάτα ψαριών, αχινούς και θαλασσινά, στρείδια.
Πινό Γκριτζιο - λευκό κρασί

Πινό Γκριτζιο - λευκό κρασί

Τυπικό λευκό κρασί από τη βορειοανατολική Ιταλία; γνωστό σε όλο τον κόσμο ως απεριτίφ και ως εξαιρετικό κρασί για συνοδεία ζυμαρικών, ψαριών και πίτσας. Είναι πολύ γνωστό και αγαπητό από τους Αμερικανούς και τους Άγγλους.
ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ ΜΑΡΚ ΣΕ ΠΟΡΟ

ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ ΜΑΡΚ ΣΕ ΠΟΡΟ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΡΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΥΓΑΣΗ
Conegliano Valdobbiadene DOCG Spumante Brut

Conegliano Valdobbiadene DOCG Spumante Brut

Ένα αφρώδες κρασί με λεπτή και επίμονη φυσαλίδα, όπου ξεχωρίζουν ανθώδεις και φρουτώδεις νότες συνοδευόμενες από μια ευχάριστη οξύτητα. Η υπολειμματική ζάχαρη των 6 γρ/λτ αναδεικνύει τη φρεσκάδα και την ορυκτότητα αυτού του Prosecco Superiore, που παράγεται πάντα από καθαρές γλεύκες γκλέρα επιλεγμένες από τους πιο νέους αμπελώνες μας στο Σαν Πιέτρο ντι Φελέτο.
Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Ξηρός - Millesimato

Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Ξηρός - Millesimato

Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες Άρωμα: Λεπτά αρώματα, φρουτώδεις και ανθώδεις νότες που θυμίζουν ώριμα εξωτικά φρούτα. Γεύση: Κομψή, με τη σωστή απαλότητα που συνοδεύει τη ελαφριά οξύτητα με ισορροπία. Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας. Συνοδεύσεις: Εξαιρετικό μετά από ένα γεύμα και τέλεια συνοδεία για ξηρά γλυκά, τάρτες φρούτων και άλλα παραδοσιακά ιταλικά επιδόρπια.
Vantanara Aglianico Bio - IGP Roccamonfina

Vantanara Aglianico Bio - IGP Roccamonfina

Η Vigna Vantanara είναι η κτήμα όπου εκφράζουμε καλύτερα το cru του οινοποιείου μας με πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Ο Αγιωργίτικος εμφανίζεται στον ουρανίσκο ως γεμάτος και βελούδινος, καθώς επωφελείται από την ορυκτότητα της γης και επαναβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε ξύλο. Η στρογγυλή, καλά ισορροπημένη δομή εξασφαλίζεται χάρη στις εξαιρετικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας.
Bollicina Rosè MarioSommelier κλασική μέθοδος - Bollicina Rosè MarioSommelier

Bollicina Rosè MarioSommelier κλασική μέθοδος - Bollicina Rosè MarioSommelier

Ροζέ κλασική μέθοδος
PRIMARIO - IGT ΤΟΣΚΑΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

PRIMARIO - IGT ΤΟΣΚΑΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Σαντζιοβέζε/Μερλό
Negroamaro Rosso - IGP SALENTO ROSSO

Negroamaro Rosso - IGP SALENTO ROSSO

Χρώμα: έντονο ρουμπινί. Αρώματα: πλούσιο και επίμονο με αισθητή νότα κερασιού και νότες βανίλιας. Γεύση: γεμάτο, στρογγυλό με μαλακούς και ισορροπημένους τανίνες. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C. Συνοδευτικά: εξαιρετικό για να συνοδεύσει ψητά κόκκινων κρεάτων, θηράματα και ωριμασμένα τυριά. Οινοποίηση: μετά την αποβοστρύχωση των σταφυλιών, ο μούστος παραμένει σε εκχύλιση με τις φλούδες για 6-7 ημέρες σε θερμοκρασία 24-26°C. Με την ολοκλήρωση της μαλακτικής ζύμωσης, ένα μέρος ωριμάζει σε βαρέλια, το άλλο σε ανοξείδωτο χάλυβα. Δυνατότητα παλαίωσης: 2 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Tomassino - Cesanese del Piglio D.O.C.G. Superiore

Tomassino - Cesanese del Piglio D.O.C.G. Superiore

Έντονο κόκκινο χρώμα, με ρουμπινί ανταύγειες. Στη μύτη αναδύονται ώριμα κόκκινα φρούτα, κυρίως βύσσινο και κεράσι. Στο στόμα είναι ισχυρό και ταυτόχρονα βελούδινο με νότες από γλυκόριζα. Στο φινάλε, που είναι πολύ μακρύ, επιστρέφουν με συνέπεια και ισορροπία οι τόνοι που εκφράστηκαν στη μύτη.
Etna Rosso D.O.C. - Χειροποίητο προϊόν χωρίς συντηρητικά

Etna Rosso D.O.C. - Χειροποίητο προϊόν χωρίς συντηρητικά

Διαθέσιμα: - Nero d'Avola I.G.P. - Cabernet I.G.P. - Merlot I.G.P. - Syrah I.G.P. - Etna Rosso D.O.C. - Inzolia I.G.P. - Chardonnay I.G.P. - Zibibbo I.G.P. - Malvasia I.G.P. - Passito I.G.P. - Κρασί με αμύγδαλα
Altropasso

Altropasso

Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
Vela - Vela - Λειτουργική οθόνη για κρασιά ή λικέρ με διαμερίσματα για αποθήκευση προϊόντων

Vela - Vela - Λειτουργική οθόνη για κρασιά ή λικέρ με διαμερίσματα για αποθήκευση προϊόντων

Η Vela είναι ο ιδανικός εκθέτης για κρασιά και / ή λικέρ. Αποτελείται από μια ανώτερη επιφάνεια σχεδιασμένη για την κεκλιμένη παρουσίαση μπουκαλιών, μια μεσαία ράφι που αποτελείται από διαμερίσματα για την αποθήκευση των μπουκαλιών (τοποθετημένα οριζόντια) και ένα κατώτερο τμήμα ιδανικό για την αποθήκευση των επιπλέον κούτων.
Δημιουργήστε την ιδιωτική σας ετικέτα μη αλκοολούχου κρασιού - Κατασκευαστής μη αλκοολούχου κρασιού κατά παραγγελία

Δημιουργήστε την ιδιωτική σας ετικέτα μη αλκοολούχου κρασιού - Κατασκευαστής μη αλκοολούχου κρασιού κατά παραγγελία

Δημιουργήστε ένα brand made in Italy Προσφέρουμε υπηρεσίες παραγωγής κατά παραγγελία, συμβουλευτική και εξατομίκευση. Ακολουθούμε τον πελάτη σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης εξατομικευμένων προϊόντων, δημιουργώντας την τέλεια συγχρονία μεταξύ της τεχνογνωσίας των εργαστηρίων μας Made in Italy και των απαιτήσεων του πελάτη. Αν θέλετε να αφήσετε μια μοναδική σφραγίδα στον κόσμο, μπορείτε να εξατομικεύσετε την ποικιλία, το μείγμα, το μπουκάλι και το σχέδιο. Δημιουργήστε το δικό σας brand κρασιού χωρίς αλκοόλ 0.0 και αρχίστε να αναπτύσσεστε.